Här presenterar vi företag och privatpersoner som valt att sponsra KREATIVA FINGRAR - det kan vara något av våra större event eller våra torsdagsträffar.
 
 
Till Kreativa Fingrars allmänna träffar:
 
 
 
 
 
Med stolhet och stor glädje presentera jag Pärlverstan, som vår första sponsor till våra allmänna träffar som vi har varje vecka.
Hos Pärlverkstan hittar du allt du behöver för att t.ex. själv göra egna och personliga hängen. Här hittar du det mesta du behöver när du vill göra egna och personliga smycken - amtingen till dig själv, till andra som gåvor och presenter eller för att sälja.
 
Shoppa loss på: http://parlverkstan.se/
 
 

 
 
Till evenemanget: 
 •  
  Sponras vi av följande företag:
   
  Smyckesakuten är ett av de billigaste pärlföretagen på nätet, som vi vet om. De har supersnabba leveranser och brett sortiment av pärlor i alla möjliga och omöjliga form & färg. Vi är mycket tacksamma och glada att de valt att sponsra denna Kreativa vårpysselhelg. De är just nu vår mest generösa sponsor som sponsrar en tävling/utmaning med 3 fina priser i form av presentkort med finfina summor.
   
  Besök Smyckesakuten på: http://www.smyckesakuten.se och gör dina pärlfynd redan idag.
   
   
   
  En helt underbar tygaffär på nätet är Tygpyssling. Och det finns inte ord som kan beskriva den glädje och stolthet jag känner när Tygpyssling valt att sponsra vår Kreativa helg med så TVÅ fina priser i form av hemliga tygpaket och i första priset även en mönstertidning. 
  Ni måste bara kolla in deras sortiment - så mycket fint!
   
   
   
  Perssons Garn, en riktig garnbutik både på nätet mitt i centrum i Umeå. Sponsrar samtliga deltagare med en finfin goodie bag och 10 % rabatt. På Perssons Garn möts man av ett välsorterat garnsortiment till bra priser och massor av tillbehör, så som stickor, virknålar, knappar, mönster, handarbetsväskor och ett finfint bemötande och klockren service.
   
  Besök butiken på nätet på: http://www.perssonsgarn.se
   
   
   
   
   
  Garn & Mera är butik som finns på nätet som just har garn OCH MERA. De sponsrar med en tävling/utmaning med ett jätte fint pris! I deras webbutik finner du mattvarp för den som väver och spinntillbehör, garn att färga själv och självklart garn som det bara är att sätta igång att sticka eller virka med. Bra priser och snabb leverans får du - så ta en titt och gör ett fynd eller två på http://www.garnomera.se/
   
   
  Rosa Tassar är en ny pärlbutik på nätet, med snabba leveranser och med mycket god prisbild. De säljer allt du behöver i pärlväg när du t.ex. vill sy med pärlor. Bra utbud.
   
  Besök deras e-butik: http://www.rosatassar.se redan idag för att fynda bland läckerheterna.
   
   
   
   
  En till relativt ny pärlbutik som oxå vill vara med sponsra kreativitet. De sponsrar alla deltagare med en rabattkod och ett förstapris till en tävling/utmaning. Pärlsystrar har likaså de snabb leverans, bra utbud som hela tiden växer och bra priser.
   
  Shoppa loss på: http://www.parlsystrar.se
   
   
   
   
  En av Sveriges största kreativa butiker: Slöjd detaljer är med och sponsrar Kreativ Vårpysselhelg i form av lite smått och gott i form av priser.
  Slöjd Detaljer har det mesta man behöver när man vill skapa & vara kreativ. De har även en del tutorials och idéer på vad man kan skapa.
   
  Kolla & shoppa det mesta på: http://www.slojd-detaljer.se/
   
   
   
  Ohlsson tyger startade i Umeå och har sen vuxit och vuxit så de finns i flera städer. Och det är inte alls förvånande - de har brett sortiment av alla möjliga tyger både per meter och på kg. Jag älskar att fynda bland deras stuvar. Ohlsson tyger finns även på nätet på: ohlssonstyger.se. Det är med glädje jag avslöjar att de sponsrar vår träff med ett litet pris på en av helgens utmaningar.
   
  Kolla in deras utbud på nätet på: http://www.ohlssonstyger.se/TriggerShop/Default.aspx men har du möjlighet så rekommenderar jag att kolla in deras fysiska butiker - och deras stuvar (det är olika stuvar i varje fysisk butik). I Umeå har de två fysiska butiker; i Umeå City & på Mariedal
   
   
   
   
  Underbar tygbutik som har enormt stort utbud av både tyg till kläder till stora & små - massor av modetyger, pälstyger, inredningstyger och pälstyger samt sytillbehör OCH symaskiner. Jag har själv aldrig shoppat tidigare hos tygvaruhuset men nu kommer så att ske - jag har redan hittat flera tyger jag bara måste ha och de har bra priser. Tygvaruhuset sponsrar oss med en rabattkod som ger oss hela 20 % rabatt på hela köpet och den gäller längst av våra rabattkoder - nämligen ända till sista maj, 2015!!! Koden du ska skriva i fältet för rabattkoder är: Kreativa31maj
   
  Passa på och shoppa loss medan rabattkoden är giltig på: http://www.tygvaruhuset.se
   
   
   
  Det är extra roligt att presentera JNY som en sponsor av vår kreativa helg - då denna butik har så mycket fina tyger - och dessa i egen design och dessutom ekologiska. Ni bara måste shoppa loss i deras e-butik - klicka HÄR för mitt personliga favorit val. 
  JNY sponsrar alla med hela 20 % rabatt på alla tyger. Det du behöver göra är att skriva in: kreativafingrar i fältet för rabattkoder i kassan så dras 20 % av summan för de tyger du lagt i varukorgen. Förrutom fina tyger så säljer de barnkläder, mönster och lite kläder för vuxna också. Ni måste kolla!
   
  Passa på att göra köp med rabattkoden på: http://www.jny.se
   
   
   
  Har allt från kontorsmaterial, hobbymaterial till städmaterial och mycket mer. Är du med på träffen så får du en kod som gör ditt köp ännu billigare än vad det redan är på: http://www.gulakatten.se
   
   
   
  Etablerad smyckesbutik på nätet och i Örnsköldsvik som har blixtsnabba leveranser och brett utbud av kvalitets metall och läder m.m. Kolla in deras fina utbud på: http://www.pagoni.se
   
   
   
   En av de snabbaste leverantörerna av garn och tillbehör till stickning och virkning är HippStick. Här finns en enormt stort utbud av alla möjliga garner, stort utbud av mönster och gratis mönster och mycket mer. Kolla in hela deras fantastiska närbutik på nätet: http://hippstick.se/
  Från 1 april till 26 april sponsrar HippStick dig med 10 % rabatt på sitt sortiment (gäller ej prissänkta varor, frakt, avgifter). Det enda du behöver göra är att uppge koden: kreativaumeå i fältet för rabatter i kassan.
   
  Med glädje presenterar jag Smyckerian som sponsor. De har smyckesdelar i äkta silver, stainless steel och i allergivänliga material. De har även pärlor och verktyg och massa annat man behöver när man vill göra sina egna smycken. Smyckerian sponsrar oss med att ge var och en av deltagarna 10% rabatt vid ett köp. Använd koden: KF2015. Koden är giltig från i dag till sista april, 2015.
  Shoppa på dej innan träffen på: http://www.smyckerian.se/
   
   
   
  Fler sponsorer är på G

   
   
   
 • SKAPANDE  PYSSELHELG (22-23/11-14)
 Sponsrades vi av följande företag:
 
 
 
Pearlized - stolt sponsor av Kreativa Fingrars första pysselhelg den 22-23/11-14. Pearlized säljer (via sin e-butik dygnet runt och i sin fysiska butik som har öppet varje onsdagkväll) pärlor i olika form och material, kedjor, hängen, berlocker, tråd och allt du kan behöva när du trär, bygger, designar etc smycken. Priserna tål att jämföras med övriga aktörer på marknaden. Läs mer, kolla in deras utbud och shoppa loss på www.pearlized.se
 
Pärlerian - stolt sponsor av Kreativa Fingrars första pysselhelg den 22-23/11-14. Pärlerian säljer (via sin e-butik dygnet runt) allt du behöver för att skapa snygga smycken. Priserna är bra och tål att jämföras med övriga aktörer på marknaden. Läs mer, kolla in deras utbud och shoppa loss på www.parlerian.se
 
2stenar - stolt sponsor av Kreativa Fingrars första pysselhelg den 22-23/11-14. 2stenar säljer (via sin fysiska  butik i Vendelsjö som har öppet 3 dagar i veckan och via sin e-butik som har öppet dygnet runt) allt du kan behöva för att skapa snygga smycken, så som olika pärlor, hängen, metalldelar och mönster till mer avancerade smycken. Läs mer om 2stenar, se deras utbud och shoppa loss på www.2stenar.se
 
Hemslöjdat - stolt sponsor av Kreativa Fingrars första pysselhelg den 22-23/11-14. Hemslöjdat säljer (via sin e-butik) hemslöjdade alster så som smycken till stora och små, accessoarer som hemstickade mössor & halsvärmare, sydda sjalar, napphållare, amningsarmband och hemsydda unika barnkläder m.m. Läs mer om Hemslöjdat, se deras utbud, inspireras och shoppa loss på www.hemslojdat.se
 
  
 
Perssons Garn - Fantastisk sponsor som har en magisk liten butik i Umeå och finns även med webbshop på nätet. Varannan tisdagkväll anordnas stickcafé i butiken. Alla är välkommna och det råder en fin, glad och kärleksfull stämning där. I butiken finner man garn i alla möjliga varianter till bra pris och mängder av stick- & virktillbehör plus knappar småpärlor att brodera och/eller sy med, läckra knappar, magnetsmycken för de som lider av värk, berlocker, band och massor av varor som skapar kreativa stunder.  
 

 
 
Fler sponsorer kommer att presenteras allt eftersom Kreativa Fingrar blir sponsrade
 

 
Är du som privatperson eller företagare sugen på att sponsra Kreativa Fingrar och finnas med bl.a. på denna sida med länk till hemsidan kontakta oss på [email protected] med ditt erbjudande.
 
Som allmän sponsor kommer du finnas med på den här sidan men även en till sida på denna blogg och på FB och få reklam på våra kontinuerliga onsdagsträffar. Som sponsor till ett speciellt event kommer du att synas på den här sidan, på FB och få reklam på eventet.
 

berlocker, billigt, garn,, göra egna smycken, hantverk, hemslöjdat, hängen, kedjor, pärlor, sponsor, sponsorer, sticka, sticka tillsammans, stickcafe, stickcafé, unika smycken, virka,

Kommentera

Publiceras ej