Här presenterar vi de workshops som finns att gå på under pysselhelgen.
 
Anmälan görs i förväg, alltså till vår e-postadress: [email protected] och senast den 20/11-14

1.     VARM & GOSIG HALSVÄRMARE på mindre än EN (1) timme
 
 

Du behöver ett tjockt garn (rekommenderat till stickor 12 eller högre) eller 2 mindre tjocka (rekommenderat till stickor 8-10 ) 


Garn kan bokas till självkostnadspris (1 stor nystan: blå eller rosa för 99 kr eller 2 mindre nystan: grön, orange eller lila för 158 kr) se bild.

 
 
 
 
 
2. VIRKADE BLOMKNAPPAR
 
Virka läckra blommor i knappar
 
 
Dessa kan användas till det mesta, t.ex att dekorera väskor, lampskärmar med, använda som knappar i kläder och dylikt, i scrappade alster eller till armband, örhängen och andra smycken.
 
Svårighetgrad:
  • medel (för de som aldrig virkat)
  • Lätt (för de som virkat tidigare)
Materialsatsen som behövs är bl.a. virknål, garn och knappar och det som behövs köps av WS-hållaren (Fia) för 25 kr då får man göra två knappar och man får behålla virknålen.
 
 
SMYCKES WORKSHOPS:
 
Närmare presentation kommer på träffen. Madde är WS-hållare för dessa, material som ev. behövs kommer att finnas på plats till sjölvkostnadspris.
 
Peyote, infattning samt japansk flätning med pärlor - för att nämna något och här ser ni en mycket fin ring gjord av Malin där två tekniker (och som är en del av helgens WS) använts: Peyote & Infattning:
 
 
 
 
3. DEKORERA VÄRMELJUS
 
Höstens och vinterns stora mysfaktor är ju stearinljus och det är precis vad denna WS handlar om
 

Nu får du på ett enkelt sätt reda på hur du får dina blockljus extra fina

Vi kommer att dekorera blockljus, och det är det enda du behöver ta med dig till denna workshop - BLOCKLJUS, resterande material som behövs kommer att finnas på plats till utlåning och motivservetter finns att köpa för 1 kr/st

Vill du, och om du har fina motivservetter liggandes hemma kan du ta med med dem.

Svårighetsgrad: 

  • Lätt
 


workshopp,